Fysiurgisk massage Svendborg

Rygmassage

Behagelig og afspændende rygmassage

AF LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK MASSØR DORTHE SVENSSON, Svendborg

Fysiurgisk massage betyder at massøren arbejder med at forebygge, lindre og afhjælpe skader i muskler og led ud fra den givne anatomi og fysiologi. Det kan have god effekt, hvis man kombinerer massage og akupunktur for at opnå et bedre resultat, alt afhængig af hvad man døjer med.

Massage løsner op og sætter gang i blodcirkulationen. Akut behandling af muskelinfiltrationer, perfekt supplement til fys el kiropraktisk behandling.

Spændinger/smerte i nakken kan have mange årsager, men oftest er det en forkert arbejdsstilling, fysisk overbelastning, stress, træk/kulde o.l.  Et hold i nakken eller fastlåsninger, der skyldes muskulære spændinger, kan give ledsagende symptomer som smerter, hovedpine, træthed,  og symptomer i form af udstråling til hænder, arme, skuldre og/eller den øverste del af brystet.

Andre symptomer som koncentrationsbesvær, træthed, svimmelhed, susen for ørerne og kvalme kan tyde på stressbetingede nakkesmerter.

Behandlingen består typisk af dybdegående massage af musklerne i øvre brystryg, skulderblade, hals/nakke, brystmuskulatur og arme, og der arbejdes især omkring musklernes udspring og hæfte.

Fysiurgisk massage vil have en afslappende effekt på muskulaturen og genoprette den normale bevægelighed.

…Skal det bare være dejligt og gøre lidt ondt på den gode måde. Så kan du også lade dig forkæle med dejlig velværemassage.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Book tid

Ring på 23 96 42 01 og book din tid eller skriv til mig her.

Massage i Akupunkturhuset

Smerter i ryggen

Spændinger i ryggen.

Massage i Akupunkturhuset Svendborg udføres af lægeeksamineret fysiurgisk massør, Dorthe Svensson.

Har du muskelspændinger, smerter i led, skulder, nakke eller hovedpine så overvej behandling med massage. I akupunkturhuset får du en grundig og professionel massage. Regelmæssig massage anbefales. Massage hver fjerde til sjette uge sikrer en stimulerende process I musklerne, så kroppens eget immunforsvar lettere kan udskille affaldsstoffer. Ring eller kig ind forbi klinikken til en snak og forhør dig om muligheden for at jeg kan afhjælpe eller lindre dine smerter.

Gem

Gem

Hvad siger kunderne?

Rygmassage til afspænding
"Jeg har fået rygmassage hos Dorthe, som hjalp mig med at få løsnet op og få smerterne i min ryg til at fortage sig meget."
Produkt: Massage
Anmeldelsesdato: 1/14/2017
5 / 5 stjerner

Massage priser:

  • Massage i 25 min:  250 kr
  • Massage i 50 min: 400 kr
  • Massage & akupunktur fra: 580 kr
  • Afbud modtages senest dagen før.
  • Du er altid velkommen til at ringe på 23 96 42 01 og stille spørgsmål eller bestille en tid.

Åbningstider:

  • Vi har åbent  fra kl 8 til kl 17. 

Bestil tid til massage

Om Akupunkturhuset Svendborgs klinik

Adresse: Vestergade 5 1. sal, 5700 Svendborg. Ring 23 96 42 01 og bestil tid.

Lokalerne

Venteværelset i klinikken hos Akupunkturhuset Svendborg